Letselschade advocaat Ermelo

U hoopt natuurlijk dat het u nooit overkomt, maar vroeg of laat kunt ook u het slachtoffer worden van letselschade na een ongeval. Tijdens het werk, onderweg in de auto of thuis kan er altijd iets misgaan waardoor u letsel oploopt en met de financiële en psychische gevolgen hiervan opgescheept zit. Als er een andere partij betrokken is bij het ongeval, dan kunt u een letselschade advocaat in Ermelo inschakelen om een schadevergoeding te claimen. Als iemand anders aansprakelijk is voor uw letselschade, dan is rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Ermelo zelfs gratis.

Letselschade in Ermelo? Bel vrijblijvend 085 – 877 17 74

Door een letselschadebureau of letselschade advocaat met het keurmerk van het Register Letselschade in te schakelen weet u zeker dat de juridische dienstverlening aan strenge kwaliteitseisen voldoet. Een letselschadebureau of letselschade advocaat die is aangesloten bij het keurmerk wordt hier jaarlijks op gecontroleerd. Letselschadebureau B&O Letselschade is aangesloten bij het keurmerk van het Register Letselschade, het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars en het Nederlands Instituut voor Register Experts. Met de rechtsbijstand van B&O Letselschade wordt u geholpen door deskundige, ervaren en betrokken letselschade experts.

Schade claimen in Ermelo

Als u letselschade heeft opgelopen, dan heeft dit vaak lichamelijke, psychische en financiële gevolgen. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Ermelo berekent een schadevergoeding aan de hand van al uw materiële en immateriële letselschade. Onder materiële letselschade verstaan we alle schadeposten die u geld kosten zoals medische behandelingen, schade aan goederen en misgelopen inkomsten. Immateriële letselschade bestaat uit de psychische gevolgen van een ongeluk die eigenlijk niet in geld zijn uit te drukken.

Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Ermelo berekent exact op hoeveel schadevergoeding en smartengeld u recht heeft. Bij letselschade kunt u voor de volgende schadeposten een vergoeding eisen van de aansprakelijke partij:

  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Smartengeld

Letselschade advocaat start rechtszaak

Een letselschade advocaat heeft, in tegenstelling tot een letselschadebureau, de bevoegdheid om uw letselschadezaak aan een rechter voor te leggen. In Nederland is het echter zeer zeldzaam dat letselschade tot een rechtszaak leidt. In 97 procent van de gevallen komt er bij een letselschadezaak geen rechter aan te pas. Wel rekent de letselschade advocaat altijd een hoger tarief dan een letselschadebureau, ongeacht of uw letselschadezaak met de tussenkomst van een rechter wordt bepaald. De hoge rekening van een letselschade advocaat leidt er in sommige gevallen toe dat u zelf moet meebetalen aan uw rechtsbijstand na letselschade.

> Meer over wat is letselschade

Gegarandeerd gratis rechtsbijstand van letselschadebureau

Als u een letselschadebureau inschakelt bij letselschade na een ongeval, dan wordt u geholpen door letselschadejuristen en -experts. Zij verzorgen een aansprakelijkheidsonderzoek, stellen uw schadevergoeding en smartengeld vast en claimen de schadevergoeding bij de aansprakelijke partij. Als de tegenpartij voor 100% aansprakelijk is voor uw letselschade, dan biedt ons letselschadebureau gegarandeerd gratis rechtsbijstand.

> Meer over letselschadespecialisten

De kosten van onze dienstverlening worden altijd direct doorberekend aan de aansprakelijke partij zodat u achteraf nooit een rekening te zien krijgt. Ook als blijkt dat er een rechtszaak moet komen naar aanleiding van uw letselschade, dan dragen wij uw zaak over aan een letselschade advocaat in Ermelo.

B&O Letselschade voor rechtsbijstand in Ermelo

Bij letselschade waarvoor een andere partij aansprakelijk is, biedt B&O Letselschade in Ermelo gegarandeerd gratis rechtsbijstand. Zonder dat u opgezadeld wordt met juridische kosten van uw rechtsbijstand, heeft u ervaren en betrokken letselschade experts achter u staan. De letselschadejuristen en –experts van letselschadebureau B&O Letselschade stellen de wederpartij aansprakelijk en claimen de maximale schadevergoeding voor uw letselschade. Neem vrijblijvend contact met ons op voor juridische bijstand in Ermelo.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74