Letselschade advocaat Capelle

Een letselschade advocaat of jurist in Capelle helpt u bij het claimen van een schadevergoeding na een ongeval met letselschade. Heel simpel gezegd kunt u een schadevergoeding krijgen voor alle kosten die u maakt door het ongeval. Als een ander aansprakelijk is voor uw letselschade, dan krijgt u 100% van deze schade vergoed en is de rechtsbijstand van een letselschade advocaat of jurist in Capelle gratis. Een letselschade advocaat in Capelle regelt alle juridische zaken rondom uw letselschade zoals het aansprakelijk stellen van de tegenpartij, het berekenen van de schadevergoeding en het indienen van de schadeclaim. Met de rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Capelle hoeft u zich geen zorgen te maken over de juridische afwikkeling van uw letselschade en kunt u zich volledig richten op uw herstel.

Neem bij letselschade in Capelle contact op met: 085 – 877 17 74

Omdat u niet dagelijks te maken krijgt met juridische dienstverlening bij letselschade, is het niet eenvoudig om de kwaliteit van de vele letselschade experts in Nederland met elkaar te vergelijken. Om u te helpen bij de keuze voor een letselschadebureau of een letselschade advocaat in Capelle is het keurmerk van het Register Letselschade opgericht. De juridische dienstverlening van een letselschadebureau of letselschade advocaat met het keurmerk wordt jaarlijks gecontroleerd op strenge kwaliteitseisen. B&O Letselschade is aangesloten bij het keurmerk van het Register Letselschade, het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars en het Nederlands Instituut voor Register Experts. Bij letselschadebureau B&O Letselschade worden uw belangen behartigt door professionele en ervaren letselschadejuristen en -experts bij letselschade in Capelle.

Schadevergoeding bij letselschade

Als de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letselschade na een bedrijfsongeval, verkeersongeluk of een ander ongeval, dan kunt u schadevergoeding claimen. Alle kosten die het gevolg zijn van het ongeval dienen vergoed te worden door de aansprakelijke partij. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Capelle berekent uw schadevergoeding en dient de schadeclaim voor u in bij de tegenpartij. U heeft recht op een vergoeding voor bijvoorbeeld een fysiotherapeutische behandeling voor uw whiplash klachten of pijnbestrijding bij chronische rugklachten.

> Meer over letselschadeposten bij whiplash

Naast ziektekosten kunt u ook de kosten van een hulp in de huishouding en andere indirecte kosten declareren die het gevolg zijn van het ongeval. Bij psychische schade en gederfde levensvreugde zorgt ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Capelle ervoor dat u ook een bedrag aan smartengeld uitgekeerd krijgt. Schadeposten waarvoor u een schadevergoeding kunt eisen zijn bijvoorbeeld:

  • Loonderving
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Verlies van no-claim
  • Smartengeld

> Meer over letselschadeposten wanneer aansprakelijkheid is erkend

Gratis rechtsbijstand bij letselschade

Rechtsbijstand bij letselschade in Capelle is in principe gratis als de tegenpartij 100% aansprakelijk is voor uw letselschade. Het is wettelijk geregeld dat de aansprakelijke partij uw juridische kosten moet vergoeden. Ons letselschadebureau geeft u vooraf de garantie dat uw rechtsbijstand gratis is. Wanneer u besluit om een letselschade advocaat in Capelle in te schakelen, dan moet u er rekening mee houden dat u mogelijk achteraf een deel van de juridische kosten zelf moet betalen. Doordat het uurtarief van een letselschade advocaat hoger is, kan de tegenpartij namelijk bezwaar maken tegen de totale rekening van uw rechtsbijstand.

Letselschade advocaat in Capelle start juridische procedure

Een letselschade advocaat kan, in tegenstelling tot een letselschadebureau, een procedure starten en uw zaak aan een rechter voorleggen. Dit is nodig als de aansprakelijke partij het niet eens is met de hoogte van de schadevergoeding of zijn aansprakelijkheid niet erkent. Deze situatie komt in Nederland zeer weinig voor en in meer dan 95% van de gevallen wordt een letselschadezaak afgewikkeld zonder de tussenkomst van een rechter.

> Meer over wat doet een letselschade advocaat

Gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand bij B&O Letselschade

Bij letselschadebureau B&O Letselschade bent u verzekerd van de juridische hulp van ervaren en deskundige letselschadejuristen en -experts. Als de tegenpartij aansprakelijk is voor uw letselschade, dan bieden wij u gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand. U kunt voor elke letselschadezaak terecht bij B&O Letselschade en als uw zaak voor de rechter moet komen, dan dragen wij uw zaak over aan een letselschade advocaat in Capelle om een procedure te starten. Neem bij letselschade vandaag nog contact met ons op.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74