Letselschade advocaat Brabant

Na een bedrijfsongeval, auto-ongeval of een ander ongeluk met letselschade heeft u vrijwel altijd extra kosten. Als het ongeval veroorzaakt is door een ander of als een andere partij aansprakelijk is voor uw letselschade, dan heeft u recht op gratis rechtsbijstand van een letselschade advocaat of jurist in Brabant. Een letselschade advocaat of jurist verzorgt de aansprakelijkstelling, het bepalen van de hoogte van uw schadevergoeding en claimt uw letselschade bij de aansprakelijke partij. Indien nodig, dan legt een letselschade advocaat uw letselschadezaak voor aan een rechter. U kunt altijd rechtsbijstand inschakelen van bijvoorbeeld een letselschade advocaat in Brabant, ook als de aansprakelijke partij ergens anders gevestigd is of als het ongeval buiten Brabant heeft plaatsgevonden.

Rechtsbijstand bij letselschade in Brabant? Bel 085 – 877 17 74

Om u te helpen bij de keuze voor een letselschade expert die u kan helpen bij letselschade, is het keurmerk van het Register Letselschade opgericht. Alle letselschadespecialisten die aangesloten zijn bij dit keurmerk voldoen aan hoge kwaliteitseisen wat betreft deskundigheid, transparantie en communicatie. Met de rechtsbijstand van een letselschadebureau of letselschade advocaat die het keurmerk van het Register Letselschade draagt, zit u dus altijd goed. Letselschadebureau B&O Letselschade draagt het keurmerk en is verbonden aan het NIS (Nederlands Instituut voor Schaderegelaars) en het NIVRE (Nederlands Instituut voor Register Experts). U heeft bij B&O Letselschade dus te maken met deskundige en ervaren letselschade experts die opkomen voor uw belangen.

Schadevergoeding claimen

Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Brabant claimt uw schadevergoeding na een ongeval. Als wij de tegenpartij volledig aansprakelijk kunnen stellen voor uw letselschade, dan is onze dienstverlening kosteloos. Wij claimen alle kosten die het gevolg zijn van het ongeval. Als u door het ongeval bijvoorbeeld niet meer in staat bent om te werken, dan claimen wij een vergoeding voor het misgelopen inkomen. Deze schadepost kan vrij hoog oplopen als er ook sprake is van verlies aan arbeidsvermogen. Dat wil zeggen dat het uitblijven van salarisverhogingen en promoties als gevolg van uw letselschade door de aansprakelijke partij vergoed moet worden. Ten slotte berekent ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Brabant een bedrag aan smartengeld. Smartengeld wordt uitgekeerd om verdriet, gederfde levensvreugde en andere psychische schade door het ongeval te compenseren, ondanks dat deze vorm van letselschade niet direct in geld is uit te drukken.

> Meer over berekening letselschade

> Voorbeelden van letselschade bedragen

Schadeposten bij letselschade na een ongeval zijn bijvoorbeeld:

  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Smartengeld

> Meer over letselschade claim indienen

Gratis rechtsbijstand in Brabant

Als de tegenpartij volledig aansprakelijk is voor uw letselschade, dan verlenen wij gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand. U krijgt in dit geval nooit een rekening van ons letselschadebureau, omdat wij deze rechtstreeks doorsturen naar de aansprakelijke partij. Als u overweegt een letselschade advocaat in Brabant in te schakelen, dan dient u er rekening mee te houden dat u achteraf een deel van de juridische kosten zelf moet betalen. Doordat het tarief van een letselschade advocaat hoger is dan dat van een letselschadebureau, komt het regelmatig voor dat de aansprakelijke partij bezwaar maakt tegen de hoogte van de juridische kosten.

> Meer over letselschadespecialist

Het belangrijkste verschil tussen een letselschadejurist van een letselschadebureau en een letselschade advocaat is de bevoegdheid om een rechtszaak te beginnen. Alleen een letselschade advocaat mag een procedure starten tegen de aansprakelijke partij. Dit is tevens de reden dat het uurtarief van een letselschade advocaat hoger is. In meer dan 95 procent van de gevallen slaagt ons letselschadebureau er echter in om de schadevergoeding zonder tussenkomst van een rechter te claimen. Kies daarom altijd voor de gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand van een letselschadebureau. Mocht blijken dat het nodig is om een rechtszaak te beginnen tegen de aansprakelijke partij, dan dragen wij uw zaak alsnog over aan een letselschade advocaat in Brabant.

B&O Letselschade voor rechtsbijstand bij letselschade in Brabant

Letselschadebureau B&O Letselschade behartigt uw belangen wanneer u letselschade heeft opgelopen door een ongeval. Wij nemen u al het juridische werk uit handen en stoppen niet voordat de schadevergoeding waar u recht op heeft is overgemaakt op uw bankrekening. Onze letselschadejuristen en -experts hebben jarenlange ervaring met de afwikkeling van letselschadezaken en zijn persoonlijk betrokken. Neem bij letselschade in Brabant vrijblijvend contact met ons op voor juridisch advies.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74