Letselschade advocaat Beverwijk

Na een ongeval kunt u een schadevergoeding claimen voor alle geleden letselschade als iemand anders aansprakelijk is. Rechtsbijstand van een letselschade advocaat in Beverwijk is in dit geval kosteloos, omdat de aansprakelijke partij uw juridische kosten moet vergoeden. Een letselschade advocaat in Beverwijk berekent op hoeveel schadevergoeding u recht heeft en dient de schadeclaim in bij de aansprakelijke partij. U kunt altijd de rechtsbijstand inschakelen van een letselschade advocaat in Beverwijk, ook als het ongeval heeft plaatsgevonden in een andere gemeente of als de aansprakelijke partij ergens anders woonachtig is. Een letselschade advocaat regelt alle juridische zaken rondom uw letselschade vanuit Beverwijk zodat u alle aandacht kunt richten op het herstel van uw letsel.

Bel voor kosteloze rechtsbijstand in Beverwijk: 085 – 877 17 74

Als u letselschade heeft opgelopen na een ongeval, dan heeft u recht op de juridische bijstand van een erkende letselschade expert. Een letselschade advocaat of letselschadebureau met het Nationaal Keurmerk Letselschade voldoet aan de strikte kwaliteitseisen die er in de letselschadebranche gelden. De kwaliteit van de juridische hulpverlening van een erkend letselschadebureau of letselschade advocaat in Beverwijk worden jaarlijks gecontroleerd door de Letselschaderaad. B&O Letselschade is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade en is verbonden aan het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars en het Nederlands Instituut voor Register Experts. U wordt geholpen door ervaren letselschadespecialisten die hun vakkennis altijd up-to-date houden en persoonlijk betrokken zijn bij uw letselschadezaak.

Schadevergoeding vaststellen bij letselschade

Ons letselschadebureau en een letselschade advocaat in Beverwijk zijn specialisten op het gebied van letselschade na ongevallen. Wij bepalen nauwkeurig welke schadeposten u heeft door het ongeval en berekenen de hoogte van uw schadevergoeding. Naast de kosten voor een ziekenhuisopname, het eigen risico van uw ziektekostenverzekering en de schade aan goederen claimen wij ook de kosten voor een hulp in de huishouding en het misgelopen inkomen. Na een ongeval kan er ook sprake zijn van immateriële letselschade. Dit houdt in dat u letselschade heeft opgelopen die niet in geld is uit te drukken zoals depressie en verdriet omdat u moet leven met de fysieke beperkingen na een ongeval. Hiervoor berekenen wij een bedrag aan smartengeld. Voorbeelden van letselschade waarvoor ons letselschadebureau of een letselschade advocaat een schadevergoeding kunnen claimen in Beverwijk zijn:

  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Verlies van no-claim
  • Smartengeld

> Meer over smartengeld

Rechtsbijstand in Beverwijk

Om een schadevergoeding te claimen voor uw letselschade kunt u een letselschadebureau of een letselschade advocaat in Beverwijk inschakelen. Beide letselschadespecialisten kunnen een schadeclaim voor u indienen bij de aansprakelijke partij, maar er zijn een aantal verschillen. Zo is de rechtsbijstand van ons letselschadebureau gegarandeerd gratis als de tegenpartij aansprakelijk is. Als u een letselschade advocaat inschakelt, dan loopt u het risico dat u achteraf een deel van de juridische kosten zelf moet betalen omdat het uurtarief van een letselschade advocaat hoger is. Daarnaast is alleen een letselschade advocaat bevoegd om uw zaak aan een rechter voor te leggen. Dit komt echter in minder dan 5% van de letselschadegevallen voor in Nederland. Bovendien zal ons letselschadebureau een letselschade advocaat aandragen mocht het in uw geval nodig zijn om een procedure te starten tegen de aansprakelijke partij.

> Meer over wat doet een letselschade advocaat

B&O Letselschade

B&O Letselschade is een erkend letselschadebureau dat voldoet aan alle kwaliteitseisen van het Nationaal Keurmerk Letselschade. Onze letselschade juristen en -experts verzorgen uw letselschadezaak van begin tot eind en claimen de maximale schadevergoeding voor uw letselschade. Neem bij letselschade in Beverwijk contact met ons op voor vrijblijvend juridisch advies.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74