Letselschade advocaat Bergen op Zoom

Als u door een bedrijfsongeval, een verkeersongeluk of een ander ongeval letselschade heeft opgelopen, dan kunt u een letselschadevergoeding claimen. U kunt hierbij de kosteloze rechtsbijstand krijgen van ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Bergen op Zoom als een andere partij aansprakelijk is voor uw letselschade. Ook als het ongeluk ergens anders in Nederland is gebeurd, kunt u zich juridisch bij laten staan Zoom door een letselschade advocaat of ons letselschadebureau in Bergen op Zoom.

Letselschade? Neem contact met ons op: 085 – 877 17 74

Letselschadebureau B&O Letselschade draagt het Nationaal Keurmerk Letselschade en is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Experts en het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars. Dit betekent dat onze juridische diensten aan hoge kwaliteitseisen voldoen en dat onze letselschadejuristen en -experts permanent worden bijgeschoold. Voor professionele rechtsbijstand in Bergen op Zoom in het geval van letselschade bent u bij B&O Letselschade aan het juiste adres. Wij komen persoonlijk bij u thuis in Bergen op Zoom voor deskundig advies bij letselschade.

> Meer over letselschadeadvocaat inschakelen

Letselschadevergoeding eisen

Bij letselschade na bijvoorbeeld een ongeluk op de werkvloer of een auto-ongeluk heeft u recht op een letselschadevergoeding. Laat uw werkgever of de veroorzaker van het verkeersongeluk aansprakelijk stellen door ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in Bergen op Zoom. Na de aansprakelijkheidsstelling zullen wij uw letselschade vaststellen. Uw letselschade bestaat onder andere uit schade aan bezittingen, medische kosten en reiskosten. Ook voor geleden, en nog te lijden, pijn en verdriet kunt u een vergoeding krijgen. Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat zal deze immateriële letselschade vertalen naar een geldbedrag dat u in de vorm van smartengeld kunt claimen bij de tegenpartij in Bergen op Zoom.

> Meer over schadeclaim indienen

Veelvoorkomende letselschade is:

  • Smartengeld
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Loonderving
  • Verlies van no-claim

Juridische hulp bij letselschade in Bergen op Zoom

Bij letselschade kunt u kiezen voor de juridische hulp van een letselschadebureau of van een letselschade advocaat in Bergen op Zoom. Wat zijn nu de overeenkomsten en de verschillen tussen de rechtsbijstand van een letselschadebureau en een letselschade advocaat? Beide zijn experts op het gebied van letselschade en kunnen een aansprakelijkheidsonderzoek voor u doen, uw letselschade vaststellen en een letselschadevergoeding voor u claimen. Een letselschade advocaat is daarnaast ook bevoegd om uw letselschadezaak voor te leggen aan een rechter. Een letselschadejurist van een letselschadebureau kan geen procedure starten en zal hiervoor altijd een letselschade advocaat moeten inschakelen. Het is in Nederland echter zeer zeldzaam dat een letselschadezaak voor de rechter komt.

Kosteloze rechtsbijstand van letselschadebureau

Een ander verschil tussen een letselschadebureau en een letselschade advocaat is dat het tarief van een letselschade advocaat hoger is. Ondanks dat rechtsbijstand bij letselschade gratis is, als een andere partij aansprakelijk is, kan een hoge rekening van een letselschade advocaat voor financiële tegenvallers zorgen. De aansprakelijke partij kan bezwaar maken tegen een hoge rekening voor juridische bijstand en erop staan om slechts een deel van de kosten vergoeden. Het lagere tarief van ons letselschadebureau heeft als voordeel dat wij u gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand kunnen bieden. Zo weet u zeker dat u deskundige rechtsbijstand heeft en niet het risico loopt om alsnog een gedeelte van uw juridische kosten te moeten betalen.

> Meer over schadevergoeding na een ongeluk

Erkend letselschadebureau B&O Letselschade

B&O Letselschade is een erkend letselschadebureau met het Nationaal Keurmerk Letselschade en kan u bij letselschade gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand bieden in Bergen op Zoom. Onze ervaren letselschadejuristen helpen u met alle juridische zaken rondom uw letselschade zodat u zich zorgeloos kunt richten op uw herstel. Neem bij letselschade contact met ons op voor vrijblijvend juridisch advies in Bergen op Zoom.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74