Letselschade advocaat Alphen aan den Rijn

Na een ongeluk met letselschade kunt u de juridische hulp van een letselschadebureau of een letselschade advocaat in Alphen aan den Rijn inschakelen. Na een bedrijfsongeval, een aanrijding of een ander ongeval, waarvoor een ander aansprakelijk is, heeft u namelijk recht op een schadevergoeding.

Ons letselschadebureau kan u hierbij kosteloos helpen, omdat de aansprakelijke partij ook de juridische kosten van uw letselschade dient te vergoeden.

Neem vrijblijvend contact met ons op: 085 – 877 17 74

B&O Letselschade is in het bezit van het Nationaal Keurmerk Letselschade en is tevens aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Experts en het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars.

Hierdoor kunnen wij u hoogwaardige juridische bijstand garanderen in de omgeving van Alphen aan den Rijn en een schadevergoeding claimen voor uw letselschade.

Aansprakelijkheidsonderzoek in Alphen aan den Rijn

Voordat u een schadevergoeding kunt eisen bij de tegenpartij moet er vastgesteld worden wie de aansprakelijke partij is. Ons letselschadebureau of letselschade advocaat Alphen aan den Rijn kan een aansprakelijkheidsonderzoek doen en met de aangeleverde bewijzen vaststellen wie er aansprakelijk is.

Bij een bedrijfsongeval is de werkgever meestal aansprakelijk, aangezien hij er wettelijk alles aan moet doen om een ongeval op het werk te voorkomen. Als u als fietser bent aangereden door een auto, dan bent u nooit 100% aansprakelijk voor uw letselschade. Zelfs als u de veroorzaker bent van het ongeval, dan dient de tegenpartij minimaal de helft van uw letselschade te vergoeden omdat u een kwetsbare verkeersdeelnemer bent.

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van hoe aansprakelijkheid bij letselschade in Nederland is geregeld. Een letselschade advocaat Alphen aan den Rijn en de specialisten van ons letselschadebureau zijn op de hoogte van alle wettelijke regels en uitzonderingen als het gaat om aansprakelijkheid bij letselschade na een ongeval. Schakel bij letselschade in Alphen aan den Rijn dus altijd een erkend letselschade expert of -advocaat in om het aansprakelijkheidsonderzoek voor u te verrichten.

> Meer over ongeval op het werk

Letselschade claimen in Alphen aan den Rijn

Voordat u uw letselschade kunt claimen bij de aansprakelijke partij, zal ons letselschadebureau of een letselschade advocaat Alphen aan den Rijn vaststellen waaruit uw letselschade bestaat. Letselschade wordt verdeeld in materiële en immateriële schadeposten. Schade aan uw fiets en bezittingen, ziektekosten voor medische behandelingen en misgelopen inkomsten zijn voorbeelden van materiële letselschade. Er is sprake van immateriële letselschade bij gederfde levensvreugde en psychische schade als gevolg van het ongeluk. Een letselschade advocaat Alphen aan den Rijn of ons letselschadebureau kan het bedrag berekenen dat in smartengeld zal worden uitgekeerd.

Schadeposten waarvoor u een claim kan indienen zijn:

  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Smartengeld

Een letselschadebureau of een letselschade advocaat

Het is belangrijk dat u deskundige juridische hulp zoekt bij letselschade na een ongeval. U kunt hiervoor terecht bij een letselschadejurist van een letselschadebureau of een letselschade advocaat Alphen aan den Rijn . Beide kunnen uw letselschadezaak behandelen, maar er zijn een aantal verschillen. Een letselschade advocaat kan uw zaak voorleggen aan de rechter, terwijl een letselschadejurist hiervoor zelf niet bevoegd is. Een letselschadezaak komt echter slechts in drie procent van de gevallen voor de rechter. Daarnaast zijn onze letselschade specialisten in de mogelijkheid om u thuis of in de omgeving van Alphen aan de Rijn te bezoeken voor een kennismakingsgesprek.

Een ander verschil is dat een letselschade advocaat Alphen aan den Rijn een hoger uurtarief vraagt dan een letselschadebureau. U betaalt bij een letselschade advocaat dus meer voor dezelfde juridische diensten, aangezien de zaak hoogstwaarschijnlijk niet voor de rechter komt. Het risico dat u hierbij loopt is dat de tegenpartij weigert om de volledige kosten van de letselschade advocaat te vergoeden. Neem dus het zekere voor het onzekere en schakel in eerste instantie ons letselschadebureau in voor gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand wanneer een ander aansprakelijk is voor uw letsel.

> Meer over letselschade advocaat

Erkend letselschadebureau B&O Letselschade

De ervaren letselschadejuristen en -experts kunnen u kosteloze rechtsbijstand verlenen en uw letselschadezaak van begin tot eind behandelen. Ook in het zeldzame geval dat er een procedure gestart moet worden tegen de aansprakelijke partij, dan dragen wij een letselschade advocaat Alphen aan den Rijn die dit deel voor zijn rekening neemt. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundige rechtsbijstand in Alphen aan den Rijn.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74