Letselschade advocaat Achterhoek

Een motorongeluk, auto-ongeval of een bedrijfsongeval met letselschade kan ernstige gevolgen hebben voor de rest van uw leven. Zo krijgt u misschien te maken met blijvende lichamelijke beperkingen en maakt u extra kosten omdat u bijvoorbeeld een hulp in de huishouding en een klusjesman moet inhuren. Een letselschade advocaat of jurist in de Achterhoek staat u juridisch bij en claimt een schadevergoeding voor uw letselschade. Als iemand anders schuldig is aan het ongeval, dan kunt u diegene aansprakelijk stellen voor uw letselschade. De rechtsbijstand van een letselschade advocaat of jurist is in dit geval kosteloos. Ook als het ongeval buiten uw regio heeft plaatsgevonden, kunt u een letselschade advocaat inschakelen in de Achterhoek om uw belangen te behartigen.

Letselschade in de Achterhoek? Bel voor juridisch advies: 085 – 877 17 74

In Nederland zijn veel letselschade experts die hun juridische diensten aanbieden bij letselschade. Hoe weet u of een letselschadebureau of letselschade advocaat betrouwbaar is en gekwalificeerd is om rechtsbijstand bij letselschade te verlenen? Door alleen in zee te gaan met een letselschade advocaat of letselschadebureau met het Nationaal Keurmerk Letselschade, bent u verzekerd van rechtsbijstand die voldoet aan hoge kwaliteitseisen. B&O Letselschade is een erkend letselschadebureau die kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. Zo zijn wij niet alleen aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade, maar zijn wij tevens lid van het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars en het Nederlands Instituut voor Register Experts.

Welke letselschade kan ik claimen?

Ons letselschadebureau of een letselschade advocaat in de Achterhoek berekent aan de hand van al uw schadeposten op hoeveel schadevergoeding u recht heeft. In eerste instantie gaat het om ziektekosten, reiskosten en schade aan bezittingen. Daarnaast stellen wij zorgvuldig vast welke andere kosten u maakt en waarschijnlijk nog zult maken in de toekomst als gevolg van het ongeval. Ook indirecte kosten zoals een hulp in de huishouding, overbodig geworden abonnementskosten van de sportschool en aangepaste vakanties kunnen opgenomen worden als schadeposten van uw schadevergoeding.

> Meer over schadeposten letselschade

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van schadeposten die u bij letselschade in de Achterhoek kunt claimen:

  • Loonderving
  • Kosten voor huishoudelijke hulp
  • Kosten voor medische behandelingen en medicijnen
  • Verlies van no-claim
  • Aanpassingen van de thuissituatie
  • Smartengeld

> Meer over schadeclaim letselschade

Is rechtsbijstand bij letselschade altijd gratis?

Rechtsbijstand na een ongeval in de Achterhoek is gratis als de tegenpartij volledig aansprakelijk is voor uw letselschade. De aansprakelijke partij is namelijk wettelijk verplicht om uw juridische kosten van een letselschadebureau of letselschade advocaat te vergoeden. Toch is het goed om in acht te houden dat ons letselschadebureau u garandeert dat uw rechtsbijstand gratis is. Een letselschade advocaat in de Achterhoek kan u deze garantie niet geven. Aangezien het tarief van een letselschade advocaat hoger is, kan de aansprakelijke partij bezwaar indienen tegen de hoogte van de juridische kosten. Hierdoor loopt u het risico dat u achteraf tóch een deel van de juridische kosten zelf moet betalen.

> Meer over hoeveel schadevergoeding na ongeluk

De hogere juridische kosten van een letselschade advocaat in de Achterhoek zijn gerechtvaardigd als er een rechtszaak moet worden gestart naar aanleiding van uw letselschade. Voor het starten van een procedure tegen de aansprakelijke partij is het namelijk noodzakelijk om een letselschade advocaat in te schakelen. Het komt in Nederland echter in minder dan 5% van de gevallen voor dat letselschade tot een rechtszaak leidt. Daarnaast weet u vooraf nooit of het nodig is om uw zaak aan een rechter voor te leggen. Daarom is het verstandig om in eerste instantie altijd een letselschadebureau in te schakelen en te kiezen voor gegarandeerd gratis bijstand. Ons letselschadebureau kan, zo nodig, altijd nog uw zaak overdragen aan een letselschade advocaat in de Achterhoek om een procedure te starten.

Letselschadebureau B&O Letselschade voor rechtsbijstand in de Achterhoek

B&O Letselschade is een landelijk opererend letselschadebureau met ervaren letselschadejuristen en -experts. Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk, stellen de hoogte van uw schadevergoeding vast en dienen een schadeclaim in bij de aansprakelijke partij. Mocht het nodig zijn, dan dragen wij een letselschade advocaat aan om een procedure te starten. Neem voor gegarandeerd kosteloze rechtsbijstand in de Achterhoek vrijblijvend contact met ons op.

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74