Heeft een aanrijding gehad? De gevolgen kunnen enorm zijn. Van schade aan uw auto tot lichamelijke verwondingen en blijvende pijnklachten. Heeft u ernstige letselschade opgelopen na een aanrijding? Is uw auto total loss en heeft u pijn? Wij kunnen degene die u heeft aangereden aansprakelijk stellen voor al uw materiële en immateriële schade. Onze juridische…
Lees verder
Bent u betrokken geraakt bij een ongeval en heeft u schadeletsel opgelopen? Schakel dan de juridische hulp in van B&O Letselschade. Onze letselschadespecialisten kunnen u in vrijwel alle gevallen kosteloos bijstaan bij het verhalen van uw financiële en/of emotionele schadeletsel. Omdat onze kosten eveneens op de aansprakelijke tegenpartij worden verhaald, kost onze hulp u in…
Lees verder
U heeft letsel opgelopen en een letselschadejurist helpt u bij het claimen van uw letselschade op de aansprakelijke partij. De letselschadejurist begint met een aansprakelijkheidstelling en zal daarna bewijs verzamelen voor onderbouwing van de letselschadeclaim. Zo zal hij o.a. de medische informatie opvragen omtrent de aard en omvang van uw letsel. Aangezien het om vertrouwelijke informatie gaat,…
Lees verder
Bij B&O Letselschade kunnen we u helpen bij het claimen van schadevergoeding voor o.a. de kosten van revalidatie na een ongeval. Revalidatie is het ‘weer beter worden’ na een ongeluk of ziekte. Het revalidatieproces kan lang duren en kan uit verschillende aspecten bestaan. Afhankelijk van de ernst van uw letsel, kunt u geconfronteerd worden met…
Lees verder
Shockschade en affectieschade Shockschade is psychisch leed, doordat iemand een ongeval heeft zien gebeuren of direct met de ernstige gevolgen van een ongeval wordt geconfronteerd. Affectieschade is schade als gevolg van verdriet als een naaste overlijdt of ernstig gewond raakt bij een ongeval. Om voor een vergoeding van shockschade en affectieschade in aanmerking te komen,…
Lees verder
Letselschade advies Misschien vraagt u zich af waarom u advies over letselschade moet inwinnen of maakt u zich zorgen over de kosten. Het verhalen van uw letselschade is een complex en tijdrovend proces. Een verzekeringsmaatschappij zal niet zelden proberen om het schadebedrag te beperken en zal vanaf de eerste dag zijn beste mensen tegen u…
Lees verder
Interne klachtenregeling Niet geheel tevreden over onze dienstverlening? Wij zullen uiteraard ons best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het afhandelen van uw letselschade. Indien u onverhoopt toch niet geheel tevreden bent, kunt u terugvallen op onze interne klachtenregeling. Wel verzoeken wij u eerst in gesprek te gaan met de…
Lees verder
Sinds oktober 2010 is het mogelijk geworden om een partner, een gezinslid of een mede-eigenaar van onroerende – én roerende zaken aansprakelijk te stellen voor letselschade. Aanleiding hiervoor is een uitspraak van de Hoge Raad in Den Haag waarbij een vrouw haar echtgenoot aansprakelijk stelde voor een ongeval rondom het huis, ook wel bekend als het…
Lees verder
Overlijdensschade Overlijdensschade claimen bij verkeersongeluk Wanneer uw partner is overleden ten gevolge van een ongeluk, is het gemis enorm. Zowel emotioneel als praktisch. Indien er iemand aansprakelijk is voor het overlijden, kunt u overlijdensschade claimen bij de aansprakelijke partij. Betreft het een verkeersongeluk, dan is de aansprakelijke partij meestal vertegenwoordigd door een (auto)verzekeraar. Maar ook…
Lees verder
Bij een ongeval kunt u letsel oplopen en hierdoor letselschade lijden. Hieronder een aantal tips van letselschade advocaten. 1. Direct na ongeval naar ziekenhuis of dokter Ga direct na een ongeval naar de huisarts of ziekenhuis om uw klachten na te laten kijken. Wacht hier niet te lang mee ivm het causaal verband tussen ongeval…
Lees verder