Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74
Gratis advies bij letselschade? 085 - 877 17 74

Keurmerk Letselschade, wat houdt dat precies in?

Keurmerk LetselschadeU heeft het vast al voorbij zien komen op onze website: het keurmerk van het Register Letselschade. Dit keurmerk staat voor kwaliteit en de eisen die daarvoor gesteld worden aan betrouwbare en ervaren letselschade specialisten. Wat betekent dit keurmerk precies en is het inderdaad zo vooraanstaand als het lijkt? Waarom is het belangrijk om enkel met een letselschade jurist met dit keurmerk in zee te gaan? En wat zijn voor u de voordelen om een letselschadebureau te kiezen die het keurmerk van het Register Letselschade draagt? B&O Letselschade staat voor gegarandeerde en kwalitatieve letselschade expertise en legt u graag de betekenis van het keurmerk van het Register Letselschade uit.

Gratis juridische hulp met keurmerk bij letselschade

U verdient de beste juridische hulp die u kunt krijgen als u door toedoen van een ander letselschade hebt opgelopen. U heeft dan namelijk te maken met allerlei kosten die u graag vergoed ziet en die accuraat berekend moeten worden, ook rekening houdend met de toekomst. Want wat als u langdurig arbeidsongeschikt bent geraakt en voortaan van een veel lager inkomen moet leven? Of wat als u langdurige en dus dure medische hulp nodig hebt? Een letselschade jurist neemt voor u alle juridische en financiële aspecten in ogenschouw en zorgt er voor dat u een toereikende schadevergoeding ontvangt. Ook gaat deze expert alle discussie met de tegenpartij en diens verzekeringsmaatschappij aan zodat u hier geen zorgen om heeft. En het fijne is dat uw letselschade jurist van B&O Letselschade u in zo’n geval helemaal niets kost. De aansprakelijke tegenpartij draait namelijk ook op voor uw juridische kosten.

Nadere informatie over gegarandeerde professionaliteit van B&O Letselschade

Wat is het Register Letselschade?

Als u op het internet een zoekactie doet naar een letselschade jurist of advocaat, omdat u naar aanleiding van een ongeval letselschade heeft opgelopen, dan zijn de resultaten niet mals. Er is in de zoekresultaten zoveel keuze aan juridische ‘experts’ en allemaal bieden ze juridische hulp bij letselschade. U ziet wellicht door het brede aanbod door de bomen het bos niet meer. Welk letselschadebureau is betrouwbaar en professioneel? En hoe maakt u de juiste keuze voor uw situatie? Kiest u voor een letselschade jurist of bureau met het keurmerk van het Register Letselschade (voorheen Keurmerk Letselschade), dan kiest u gegarandeerd voor kwalitatieve juridische dienstverlening.

Wie krijgt het keurmerk van het Register Letselschade?

Het keurmerk van het Register Letselschade wordt verleend door de Letselschade Raad aan rechtshulpverleners bij letselschadezaken. Dit is een onafhankelijke commissie en tegelijkertijd een overkoepelend kwaliteitsstelsel voor professionele dienstverleners die actief zijn in de letselschadebranche. De letselschade professionals die zijn aangesloten bij het Register Letselschade zijn tevens lid van een onafhankelijke beroepsvereniging. B&O Letselschade is bijvoorbeeld aangesloten bij het NIVRE (Nederlands Instituut voor Register Experts) en het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS).

Alle letselschadedeskundigen met het keurmerk moeten voldoen aan de strenge eisen van de keurmerkreglementen. Om het keurmerk te behouden worden ze regelmatig getoetst op hun deskundigheid, onafhankelijkheid, transparantie, communicatie en of zij nog voldoen aan alle gestelde kwaliteits- en opleidingseisen.

Keurmerk beste voor letselschade slachtoffer

Bij een letselschade jurist hoort het belang van het slachtoffer altijd voorop te staan. Ook bij B&O Letselschade staat dat hoog in het vaandel. Het keurmerk van het Register Letselschade is daar een afspiegeling van en stelt dan ook hoge eisen aan de kwaliteit, communicatie en de praktijkvoering van de belangenbehartiger. Het doel van het keurmerk is creëren van transparantie tussen slachtoffer en letselschade specialist. Register LetselschadeOp die manier is het voor het letselschade slachtoffer duidelijk waar hij of zij aan toe is. Dit komt het hele schadetraject ten goede.

Het keurmerk hanteert waarden, normen en verantwoordelijkheden die passen, en kunnen worden verwacht, bij het professioneel afhandelen van een letselschadezaak. Deze vormen de basis voor de gedragsregels behorend bij het keurmerk. U herkent een letselschadebureau met het keurmerk van het Register Letselschade aan het keurmerklogo op briefpapier en op de website.

B&O Letselschade aangesloten bij NIVRE en NIS

B&O Letselschade is in het bezit van het keurmerk van het Register Letselschade en is daarnaast aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Experts (NIVRE) en bij het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS). Dit houdt in dat de letselschade juristen en experts van B&O Letselschade voldoen aan hoge vastgestelde kwaliteits- en opleidingseisen. Alleen letselschade specialisten die blijven voldoen aan alle kwaliteitseisen staan ingeschreven bij de genoemde instanties. Met het keurmerk en de lidmaatschappen bij de beroepsorganisaties waarborgen wij onze kwaliteit van juridische dienstverlening aan letselschade slachtoffers. Daarmee kunnen wij kunde en betrouwbaarheid garanderen bij letselschade met professionele en goed opgeleide letselschade juristen.

Gratis betrouwbare juridische hulp bij letselschade

Bij B&O Letselschade beschouwen wij de aan ons gestelde eisen als vanzelfsprekend. Toch vinden wij het terecht en belangrijk dat de kwaliteit van onze dienstverlening regelmatig wordt getoetst en bevestigd door onafhankelijke organisaties. Wij staan voor onze integriteit en oprechtheid in onze juridische ondersteuning aan letselschadeslachtoffers en dat mag gezien worden.

Maar wat bij B&O Letselschade ook van uitermate belang is, is om oog te hebben voor de lastige situatie waarin u zich bevindt na een ongeval met letselschade. U kunt bij ons rekenen op betrokkenheid en de juiste afhandeling van uw letselschadezaak. Wij begrijpen uw omstandigheden en zullen daar ook naar handelen met onze aanpak en kennis van zaken. Indien de andere partij aansprakelijk gesteld kan worden voor uw letselschade werken wij zelfs geheel gratis aan uw dossier. Deze persoon draait namelijk ook op voor uw juridische kosten. Neemt u gerust contact met ons op voor nadere informatie of een vrijblijvend advies.

Gepost op

Lees meer over:

Gratis juridisch advies bij letselschade

Onze letselschadespecialisten hebben de kennis en ervaring om uw belangen optimaal te behartigen. Wij onderzoeken de toedracht van het ongeval, stellen de tegenpartij aansprakelijk, berekenen uw letselschade en realiseren uw schadevergoeding. Daarnaast bezoeken wij u thuis, ongeacht waar in Nederland u woonachtig bent. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een letselschade deskundige.

Neem contact op 085 - 877 17 74
Ongeval voorleggen